Tack alla som gjorde bokfestivalen 2021 – vi badar i kärlek

Tack alla fina människor som gjorde första upplagan av Höganäs Summer Book Festival till en oförglömlig upplevelse. Vi som står bakom festivalen – Liselotte Fritz, Sofia Orre, Mats Mjörnemark och Christoffer Palmer känner oss överväldigade av alla fina ord och den kärlek som strömmat mot oss under och efter festivalen.

Vi vill rikta ett varmt tack till alla som var med och gjorde den möjlig: våra författare, musiker, moderatorer, utställare, volontärer, bidragsgivare och sponsorer. Vi vill rikta ett extra varmt tack till Region Skåne, Kulturrådet och Svenska Akademien, Svensk-isländska samarbetsfonden och Icelandic Literature Center men också våra lokala sponsorer Blå Hallen, Mediagården, Höganäs AB och McDonalds genom Christina Tinni Richter. Och så vill vi prisa Marcus Enered och hans kollegor på Tylösound som med lugn och skärpa såg till att ljudet och ljuset på våra tre scener fungerade utmärkt under festivaldagarna.

Vi självklart också rikta vårt varma tack till PUBLIKEN som strömmade till och njöt av alla programpunkter och den sköna stämningen i unika Blå Hallen. Utan er ingen festival.

Foto: Gustav Enquist